ATATÜRK’ÇE ÇOCUK ve 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şehir Kütüphanesi, Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, Alipaşa Oyuncak Kütüphanesi ‘nde hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında 28 Nisan Cuma günü Necla Orhan Orta Öğretim Okulu ve Meliha Cemal Bağcı Orta Öğretim Okulu katılımıyla gerçekleştirilen “ Atatürk’çe Çocuk ve 23 Nisan Şenliği ” etkinliğinde çocuklar kendi yazdıkları şiirleri okudu, folklor gösterileri sergiledi, Atatürk’ün çocuklarla olan anılarını paylaştılar.

Şehir Kütüphanesi “Kitapla Aydınlık Yarınlar Kulübü” üyesi çocuklar, kulüp çalışmaları kapsamında okudukları kitapları ve yazdıkları şiirleri de etkinliğe katılan diğer öğrencilerle paylaştı. Dinleyici olarak gelen yaşıtlarına sunumlar yapan çocuklar etkinlik sonunda sahnede gönüllerince eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında kütüphanelerde gerçekleştirilen atölye, şiir okuma, drama, masal okuma gibi etkinliklere katılan tüm çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

DSCN6980 DSCN7027 DSCN7032 DSCN7064 DSCN7092 DSCN7102 DSCN7125 IMG_8647