ERTUĞRUL SAĞLAM ŞEHİR KÜTÜPHANESİNDE

Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Setbaşı’nda bulunan Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi’ni ziyaret ederek, çalışma temposunun stresini kitaplarla attı.

Şehir Kütüphanesi’ndeki kitapları ilgiyle inceleyen Ertuğrul Sağlam, kitapları ve okumayı çok sevdiğini söyledi. Sağlam, kütüphanede genel okuma salonunun rafları arasında büyük bir titizlikle dolaşırken bir yandan da Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik’ten kütüphanenin işleyişi hakkındaki bilgiler aldı. Çevik, kütüphaneden yıllık 127 bin 806 adet kitabın ödünç alındığını ve kütüphanenin 2 bin 745 aktif üyesinin bulunduğunu söyledi.
Okuma salonundaki vatandaşlarla da yakından ilgilenen ve sevenleriyle sohbet eden Sağlam, Şehir Kütüphanesi’nin zengin bir arşive sahip olduğunu dile getirerek kütüphaneye üye oldu, ilgisini çeken 2 kitabı da okumak üzere aldı. Şehir Kütüphanesi personeli, Sağlam’ın sürpriz ziyareti karşısında mutlu olduklarını belirtti.