ONLİNE ÜYELİK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kullanıcılarımız kütüphanede üyelik işlemlerini daha hızlı ve pratik halledebilmeleri için  Kütüphaneler Şube Müdürlüğüne bağlı Şehir Kütüphanesi, Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, Alipaşa Oyuncak Kütüphanesi, Şehbenderler Konağı Kütüphanesi, Hançerli Medresesi Fatma Sultan Kütüphanesi ve Hanımlar Lokali Kütüphanesi için internet… devam »

sm

E-KİTAP HİZMETİNİZDE

Aşağıdaki resimleri takip ederek sisteme giriş yapabilir; dilediğiniz yerde cep telefonu, tablet, bilgisayar ile dilediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. E-kitap şifresi alabilmek için kütüphanemize üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizi online olarak veya kütüphanlerimizden gerçekleştirebilirsiniz.

online-kitap-alisverisi

KİTAPLARINIZI ONLINE UZATABİLİRSİNİZ

Kütüphanelerimizden ödünç aldığınız kitapları online olarak üyelik bilgileriniz ile uzatabilirsiniz. Uzatma işlemleri iade tarihinin son üç gününde yapılabilmektedir. Gecikmeye girmiş olan kitapların online süre uzatma işlemi yapılamamaktadır. Uzatma işlemleri aşağıdaki gibidir.

wireless1

KÜTÜPHANE WIRELESS KULLANIMI

SELF-CHECK (OTOMATİK ÖDÜNÇ/İADE) CİHAZI

Ödünç verme hizmetinden yararlanma hakkı olan tüm kullanıcılar self-check (otomatik ödünç/iade)  cihazı aracılığı ile kendileri ödünç alma-verme işlemini yapabilirler.

Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/kutuphan/public_html/wp-content/themes/kutuphaneler/category.php on line 24