sm

E-KİTAP HİZMETİNİZDE

Aşağıdaki resimleri takip ederek sisteme giriş yapabilir; dilediğiniz yerde cep telefonu, tablet, bilgisayar ile dilediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. E-kitap şifresi alabilmek için kütüphanemize üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizi Şehbenderler Konağı Kütüphanesi ve Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nden gerçekleştirebilirsiniz.

Untitled-2

ŞEHİR KÜTÜPHANESİ’NDE TADİLAT

1998 YILINDAN BU YANA KESİNTİSİZ HİZMET VEREN SETBAŞI ŞEHİR KÜTÜPHANESİ 3 TEMMUZ 2017 PAZARTESİ İTİBARİYLE TADİLATA GİRECEKTİR. TADİLAT SÜRESİNCE DİĞER BİRİMLERİMİZDEN; ŞEHBENDERLER KONAĞI KÜTÜPHANESİ, LALA ŞAHİN PAŞA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ, ALİPAŞA OYUNCAK KÜTÜPHANESİ, HANIMLAR LOKALİ KÜTÜPHANESİ’NDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ. AYRICA E-KİTAP UYGULAMASIYLA… devam »

online-kitap-alisverisi

KİTAPLARINIZI ONLINE UZATABİLİRSİNİZ

Kütüphanelerimizden ödünç aldığınız kitapları online olarak üyelik bilgileriniz ile uzatabilirsiniz. Uzatma işlemleri iade tarihinin son üç gününde yapılabilmektedir. Gecikmeye girmiş olan kitapların online süre uzatma işlemi yapılamamaktadır. Uzatma işlemleri aşağıdaki gibidir.

wireless1

KÜTÜPHANE WIRELESS KULLANIMI

BİREYSEL İŞLEM CİHAZI

Ödünç verme hizmetinden yararlanma hakkı olan tüm kullanıcılar bireysel işlem cihazı aracılığı ile kendileri ödünç alma-verme işlemini yapabilirler.

Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/kutuphan/public_html/wp-content/themes/kutuphaneler/category.php on line 24