IMG-20190219-WA0009

SÜLEYMAN BULUT BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okur&Yazar Buluşmaları” etkinliklerinin bu seferki konuğu “Ormandaki Dev”, “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler”, “Çocukların Hakları Var” serisi gibi pek çok sevilen çocuk kitaplarının yazarı Süleyman BULUT 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 14.00’de Tayyare… devam »

ŞABAN AKBABA DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜNDE BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz 14 Şubat Dünya Öykü Günü etkinliği kapsamında konuğumuz çocuk kitaplarının sevilen yazarlarından Şaban AKBABA oldu. Çocuklara öykü yazmaya giden yolda deneyimlerini anlatan ve öykülerin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan AKBABA,… devam »

27062_MTVjNGVlMj_6

SETBAŞI KÜTÜPHANESİ YENİLENEN YÜZÜYLE HİZMETTE

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çatısından zeminine kadar sil baştan yenilenen Setbaşı Şehir Kütüphanesi, modern görünümüyle yeniden kitap kurtlarını ağırlamaya başladı. Bursa’da 1954-1960 yılları arasında dönemin Belediye Başkanı Reşat Oyal tarafından yaptırılan, 1958 yılındaki Kapalıçarşı yangınından zarar gören esnaf için… devam »

SONA POLAT BİLGİN BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü olarak çocukları sevdikleri yazarlar ile buluşturmaya devam ediyoruz. 2019 yılının ilk “Okur & Yazar Buluşmaları” etkinliğinin konuğu Sona Polat BİLGİN oldu. “Çocukluğumun Çalınmış Uykuları”, “Kardelen’in Hayali” ve “İçimdeki Yaramaz Çocuk” gibi sevilen çocuk kitaplarının… devam »

MEHMET AKİF ERSOY ANMA GÜNÜ

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından, “Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy” ölümünün 82. yılında  Hançerli Medresesi Fatma Sultan Kütüphanesi’nde Metin Önal MENGÜŞOĞLU’nun konuşmacı olarak konuk olduğu programla anıldı. Mehmet Akif Ersoy’un hayatı hakkında anekdotlar anlatan ve geçmişe ayna tutan… devam »

DSCN2022

EDA ALBAYRAK BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yılın son “Okur & Yazar Buluşmaları” etkinlikerinin konuğu, Bidigago kitaplarının yazarı Eda Albayrak oldu. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Fatma Sultan Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen etkinlik boyunca okuyucularıyla yakından ilgilenen,… devam »

DSCN1918

ALP GÖKALP BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Fatma Sultan Kütüphanesinde gerçekleşen okur & yazar buluşmaları etkinliklerinin bu seferki konuğu Alp GÖKLAP oldu. Oldukça eğlenceli geçen etkinlik kapsamında deneyimlerini ve kitaplarına… devam »

AYŞEGÜL DEDE BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Çocukların severek okuduğu kitapların yazarı Ayşegül DEDE’yi Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphanelerinde ağırladık. Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesinde gerçekleşen okur & yazar etkinliklerinde çocuklar merak ettikleri tüm sorulara içtenlikle cevap… devam »

AYSUN BERKTAY ÖZMEN BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü  tarafından gerçekleştirilen etkinlikte çocuk kitapları yazarı Aysun BERKTAY ÖZMEN’i kütüphanelerimizde ağırladık. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi’ndeki etkinliklere yoğun katılım gerçekleşti. Kendisi, yazdığı kitaplar… devam »

MUSTAFA ORAKÇI LALA ŞAHİN PAŞA’DA

Çocuk kitaplarının sevilen yazarı Mustafa Orakçı, Bursa’da miniklerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde buluşan onlarca çocuk, Yazar Orakçı’yla tanışıp sohbet etme fırsatını elde etti. Büyükşehir Belediyesi, 54. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Yazar Mustafa Orakçı’yı… devam »

Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/kutuphan/public_html/wp-content/themes/kutuphaneler/category.php on line 24