IMG-20190419-WA0006

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİNDEN İLKOKUL ZİYARETİ

Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde Gezici Kütüphane hizmetiyle birlikte köy okullarına kitap taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneleri olarak bu sefer Orhaneli İlçesinde bulunan Sırıl İlkokulu öğrencileri ile yaptığımız ziyarette bir araya geldik. Yaptığımız atölye çalışmasından oldukça keyif alan öğrencilere etkinlik sonunda… devam »

IMG-20190418-WA0001

TÜLİN KOZİKOĞLU BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü olarak çocukları sevdikleri yazarlar ile buluşturmaya devam ediyoruz. Nisan ayı  “Okur & Yazar Buluşmaları” etkinliklerinin konuğu, çocukların sevdiği yazarlardan Tülin KOZİKOĞLU. 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 13.00’da Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve… devam »

20190327_085812

HASAN ERDEM GÖRÜKLE MİLLET KIRATHANESİ’NDE

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğüne bağlı Görükle Millet Kırathanesi’nde gerçekleştirilen “Okur&Yazar” buluşmalarının konuğu, tarihi roman kitaplarının yazarı Hasan Erdem oldu. Tarihi romanın günümüzdeki önemlerine değinen ve tarihi roman yazmanın zorluklarından bahseden ERDEM, genç yazar adaylarına da… devam »

FB_IMG_1552456662551

GÖRÜKLE MİLLET KIRATHANESİ HİZMETE AÇILDI

Üniversitelilerin kıraathane buluşması başladı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Görükle’ye kazandırılan Millet Kıraathanesi, özellikle üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği törenle hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günümüzde kaybolmaya yüz tutmuş kıraathane kültürünü yaşatacak olan mekanda, gençlerin kitap okuyup, hoş… devam »

2019 MART AYI KÜLTÜR TAKVİMİ HAKKINDA DUYURU

2019 Mart ayı takviminde yer alan ve Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesinde gerçekleştirilmesi planlanan çizgi film gösterimi yapılmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

SÜLEYMAN BULUT BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okur&Yazar Buluşmaları” etkinliklerinin bu seferki konuğu “Ormandaki Dev”, “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler”, “Çocukların Hakları Var” serisi gibi pek çok sevilen çocuk kitaplarının yazarı Süleyman BULUT oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zehra SÖNMEZ’in… devam »

ŞABAN AKBABA DÜNYA ÖYKÜ GÜNÜNDE BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü olarak düzenlediğimiz 14 Şubat Dünya Öykü Günü etkinliği kapsamında konuğumuz çocuk kitaplarının sevilen yazarlarından Şaban AKBABA oldu. Çocuklara öykü yazmaya giden yolda deneyimlerini anlatan ve öykülerin ne denli önemli olduğuna vurgu yapan AKBABA,… devam »