AYSUN BERKTAY ÖZMEN BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİNDE

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü  tarafından gerçekleştirilen etkinlikte çocuk kitapları yazarı Aysun BERKTAY ÖZMEN’i kütüphanelerimizde ağırladık. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi’ndeki etkinliklere yoğun katılım gerçekleşti. Kendisi, yazdığı kitaplar… devam »

MUSTAFA ORAKÇI LALA ŞAHİN PAŞA’DA

Çocuk kitaplarının sevilen yazarı Mustafa Orakçı, Bursa’da miniklerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde buluşan onlarca çocuk, Yazar Orakçı’yla tanışıp sohbet etme fırsatını elde etti. Büyükşehir Belediyesi, 54. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Yazar Mustafa Orakçı’yı… devam »

DF4

MÜMİNOĞLU BURSA’DA OKURLARIYLA BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediyesi, en çok sevilen çocuk kitabı yazarlarından Defne Ongun Müminoğlu ile küçük okurlarını buluşturdu. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, öğrencilere yönelik çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Lala şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi, ‘Sosyal Yaşam… devam »

KÜÇÜK OKURLARLA BÜYÜK BULUŞMA

Kitabın yerini teknolojik cihazların aldığı günümüzde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir Belediyesi, küçük okurları yazar Salih Zengin ile buluşturdu. Çocukların severek okuduğu kitapları kaleme alan yazar Salih Zengin, hem küçük okurlarıyla söyleşi yaptı,… devam »

25022_file4_201712111532

BÜYÜKŞEHİR KÜTÜPHANELERİ ÖRNEK OLUYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, Ceza İnfaz Kurumu ve Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki çocuk kütüphanelerini UNICEF Çocuk Dostu Şehirler Programı’nda ‘İyi Örnek Uygulama’ olarak sundu.   ‘UNICEF Türkiye 2016-2020 Ülke Programı’ hedefleri doğrultusunda ‘Çocuk Dostu Şehirler Programı’, yerel… devam »

25007_DSCN9633_201712071737

OKUMAK MACERADIR

Yazar Fatih Erdoğan, Bursa’da ‘Okumak Maceradır’ adlı etkinliklerde küçük okurlarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi’nde ‘Okumak Maceradır’ adlı söyleşiyle öğrencilerle bir araya gelen Yazar Fatih Erdoğan çocukların sorularını da cevapladı…. devam »

be5

EREN BURSA’DA OKURLARIYLA BULUŞTU

Eren Bursa’da okurlarıyla buluştu Yazar Burhan Eren, Bursa’da okurlarıyla bir araya geldi. BURSA – Çocuk kitapları yazarı Burhan Eren, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde çocuklarla buluştu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kütüphanelerde, çocukların kitap okuma alışkanlıklarının… devam »

KÜTÜPHANELERDE ÇOCUK SESLERİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kütüphaneler, birbirinden güzel etkinlikleriyle binlerce çocuğun sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.   Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü birimleri, faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Ali Paşa Oyuncak… devam »

MİNİKLER KÜTÜPHANE SÖYLEŞİLERİNDE

Çocukların severek kitaplarını okudukları yazar Melike Günyüz Bursa Büyükşehir Belediyesi Kütüphanelerinde minik okuyucuları ile bir araya geldi. 1994 yılından beri editörlük ve yayın yönetmenliği yapmakta olan ve çocuk masalları üzerine 24 kitabı da bulunan Melike Günyüz Bursa Büyükşehir Belediyesi… devam »

KÜTÜPHANELER ULUSLARARASI SEMPOZYUMU

Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türk Kütüphaneciler Derneği Bursa Şubesi destekleriyle gerçekleştirilen “Yerel Yönetimlerde Kültürel Mirasın Yönetimi ve Kütüphaneler” temalı uluslararası sempozyum 6-8 Eylül 2017 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde 17 ülkeden gelen 54 konuşmacının sunum ve… devam »

Fatal error: Call to undefined function wp_pagenavi() in /home/kutuphan/public_html/wp-content/themes/kutuphaneler/category.php on line 24