KÜTÜPHANE’DE İLETİŞİM VE İKNA SEMİNERİ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde kişisel gelişim uzmanı- eğitmen Serkan DURU iletişim tekniklerini anlattı.

Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Kırmızı Elma mı Yoksa Yeşil Elma mı? Hangi Elmayı Seçerdin” başlıklı iletişim ve ikna seminerinde günlük hayatta yaşanılan sıkıntılardan, alış veriş tercihlerine kadar geniş bir yelpazede iletişimin hayatımızda kapladığı yer, önemi ve etkileri üzerine katılımcılar bilgilendirildi.

Seminerde katılımcılar da aktif olarak yapılan oyunlara katılarak hem iletişim sürecini daha iyi anlama imkânı buldu hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Seminer sonunda bu tarz etkinliklerin kütüphanelerde daha fazla olması gerektiğini dile getiren katılımcılar Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE’ye teşekkür ederken bir sonraki etkinliği sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler.