BESTAMİ YAZGAN İLE ÇOCUKLARIN KÜTÜPHANE BULUŞMASI

Büyükşehir Belediyesi Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde Şair Yazar Bestami Yazgan,  ‘Kitaplarla dost olmak’ konulu söyleşiyle 22. Yüzyıl Okullarının öğrencileriyle bir araya geldi.

Kütüphanede bu hafta Şair Bestami Yazgan, çocuklarla buluştu. Yazgan, ‘Kitaplarla dost olmak’ konulu söyleşide, küçük okurlarıyla kitaplar hakkında detaylıca konuştu. Çocukların sorularını da cevaplayan Yazgan, dinleyicilerine kelimelerin renkli dünyasını, keyifle anlattı. Anadolu’yu adım adım gezerek okurlarına sevgi ve şiir tohumları eken Yazgan, sohbet ettiği çocuklar için şiir okudu ve kitaplarını imzaladı. Çocuklar da usta şairle tanışmanın heyecanını ve sevincini doyasıya yaşadı. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi, çocuklar için keyifli etkinlikler gerçekleştirmeye devam edecek.