LALA ŞAHİN PAŞA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ MİNİK SAHİPLERİYLE BULUŞUYOR…

Kütüphanemizi ziyaretleri esnasında minik konuklarımıza küçük etkinlikler de gerçekleştirdik. İlk olarak okuma salonumuzda çocuklarımıza Lala Şahin Paşa Medresesi tarihine yönelik bilgilendirmeler yapıldı. İnternet odamızda minik konuklarımıza yönelttiğimiz “ dünyanın en güçlü insanı kimdir?” sorusuna “ Dünyanın en güçlü insanı, en bilgili olandır ..” deyişleri çok anlamlıydı. En sağlıklı bilgiye kütüphanelerimiz aracılığıyla ulaşacakları bir kez daha zihinlerde belirginleşti. Oyun odamızda oyuncaklarla çocukların buluşması , “bunlar bir harika!” diyerek coşkuyla koşuşturmaları görülmeye değerdi. Ayrıca oyun odamızda “vücudumuzu tanıyalım – organlarımız” önlüğü ile bilgilerini perçinleyici görsel bir etkinlik gerçekleştirdik.