MUSTAFA ORAKÇI LALA ŞAHİN PAŞA’DA

1009

Çocuk kitaplarının sevilen yazarı Mustafa Orakçı, Bursa’da miniklerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde buluşan onlarca çocuk, Yazar Orakçı’yla tanışıp sohbet etme fırsatını elde etti.

Büyükşehir Belediyesi, 54. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Yazar Mustafa Orakçı’yı ağırladı. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’nde minik okurlarıyla bir araya gelen Orakçı, yazdığı kitaplar ve kitap okumanın önemi hakkında minikleri bilgilendirdi. Ailelerin de katıldığı organizasyonda yoğun bir ilgiyle karşılanan Orakçı, çocuklara ‘büyüyünce kitap yazabilecekleri konusunda’ motivasyonda bulundu.

Okudukları kitapların yazarıyla tanışma fırsatını bulan minikler ise, sordukları sorulara samimi cevaplar aldı. Minikler, fırsatı kaçırmayarak Yazar Mustafa Orakçı’ya satın aldıkları kitapları imzalattı.