KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ ” BEDEN DİLİ”

25.01.2014 Serkan DURU-Kişisel Gelişim-İletişim ve Beden Dili

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkalığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehir Kütüphanesi kişisel gelişim seminerleri başladı.

Şehir Kütüphanesi Gösteri ve Konferans Salonu’nda kişisel gelişim uzmanı- eğitmen Serkan DURU tarafından gerçekleştirilen “ İletişim ve Beden Dili” semineri büyük ilgi gördü. Vatandaşlar büyük ilgi ile izledi. Katılımcılara iletişime yönelik egzersizler yaptırılarak genel olarak iletişimin nasıl daha etkili kullanılabileceğine dair ayrıntılı bilgi verildi.

Kütüphaneler Şube Müdür Vekili Arzu KUZGUN, Kişisel Gelişim Seminerlerine yoğun ilgi gösterildiğini belirterek, her Cumartesi 13:00 ‘de her yaştan izleyiciye ücretsiz olarak Şehir Kütüphanesi’ne davet etti.