RESİM SERGİSİ “Fırçamın Ucundaki Dünya”

Dr. Bülent FİDANSOY

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü sergi salonunda Dr. Bülent Fidansoy’un  eserlerinden oluşan “Fırçamın Ucundaki Dünya “ konulu Bursa, İstanbul, Avrupa, Arap Diyarlarından oluşan yağlıboya tablo karmasından oluşan sergi  05 Kasım  2012’de açılmıştır. Sergi sahibi, Bursalı sanatseverleri O5 Kasım 2012 – 10 Kasım 2012 tarihleri arasında Setbaşı  Şehir Kütüphanesinde sergilerini gezmeye davet ediyor.

1959 Bursa doğumlu, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, , Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu, Bülent Fidansoy, 10 yıldan beri gezip gördüğü yerleri resmediyor. Tablolarında dünyadaki doğal güzellikleri ve insan eliyle yaratılmış tarihi, turistik eserleri kendi yorumuyla anlatıyor.  Bursa Kent Konseyi Ressamlar Grubu ve Güzel Sanatlar Birliği Derneği üyesi olan, birçok karma sergiye katılan Fidansoy’un ilk kişisel sergisidir.