SEMAHLAR VE DEYİŞLER

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Semahlar ve Deyişler’ konseri, sanatseverlere keyifli saatler yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konsere, Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü sanatçılarından Aylin Bozkurt, Serhat Doğan, Anıl Aşkıner Saper, Ozan Olgun, Kenan Şimşek, Nida Okşaş ve Alperen Kırhan dinleyenlere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Konser sonrasında Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etti. Orkestra Şube Müdürü Hüseyin Toprak da Bursa’da yoğun ilgi gören konserlerin, 20 Mart Çarşamba günü 19.30’da yapılacak ‘Kahramanlık Türküleri’ konseri ile devam edeceğini söyledi.