TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ-Kahramanlık Türküleri

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkalığı bünyesinde hizmet veren Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği Kahramanlık Türküleri ,  Halk Müziği Konseri izleyicilere keyifli saatler yaşattı.

Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonunda sahne alan; Nejla ÇAKICI, Nur  ARI, Nuri AVCIOĞLU, Gıyasettin TOK Saz Sanatçıları; Murat COŞKUN, Alim HÜSEYİNOĞLU, Ozan OLGUN, V.Kenan ŞİMŞEK, Rasim YOKUŞ VE Kemal BEYGİRCİ Kahramanlık Türküleriyle Bursa’lıları tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Sahne performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış alan sanatçılara, konserin ardından  eski vekillerimizden Zafer HIDIROĞLU ve Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Muhterem ÇEVİK teşekkür belgelerini taktim ettiler.

Orkestra Şube Müdürü Hüseyin TOPRAK, 04 Nisan’daki konsere tüm dinleyenleri davet etti.